Træning

29 sep 2016
18:00 - 19:30
Interval - løb UCSyd/Seminariet
29 sep 2016
19:00 - 20:00
Svømning UCSyd/Seminariet
29 sep 2016
20:00 - 21:00
Svømning UCSyd/Seminariet
01 okt 2016
08:00 - 10:00
Svømning Vitaskolen
01 okt 2016
15:00 - 17:00
Svømning Vitaskolen

Events

08 okt 2016
14:00 -
2. afd. crossløb
05 nov 2016
14:00 -
3. afd. crossløb
03 dec 2016
14:00 -
4. afd. crossløb
03 dec 2016
16:00 - 18:00
Opstartsmøde om træning 2017
14 jan 2017
14:00 -
5. afd. crossløb

Livredderprøve og lørdagssvømning

Publiceret: fredag, 19. august 2016

Hej

EsbjergStafettenLilleIndledningsvis så jeg lige nævne, at vi havde en forrygende aften i Vognbølsbakken til Esbjerg Stafetten. Vi gjorde os pænt bemærket både på stierne, i resultatlisten og på plænen. Ingen var i tvivl om, hvor multiatleterne holdt til. Vores næste fælles arrangement er DGI - crossløb med første afdeling allerede d. 17. september. Vi har fælles holdtilmelding via klubmodulet. Du får 7 syv løb for 150 kroner, hvis du er med på den fælles tilmelding. Klik her for at tilmelde dig.

Vi har livredderprøve d. 8. september på UCSyd, så denne aften er den almindelige træning aflyst.
 
Vi har i svømmeteamet desuden valgt at udskyde opstarten af svømningen lørdag eftermiddag fra klokken 15.00 til 17.00 til 1. oktober, da det kniber med at få livredderkabalen til at gå op.
 
Til sidst vil jeg benytte mig af lejligheden til at gøre lidt reklame for vores kvindetriatlon d. 18. september. Der er plads til mange flere kvindelige multiatleter. Klik her for at tilmelde dig.
 
Hilsen
Kurt
Formand for multiatleterne 

Opstart efter sommerferien

Publiceret: fredag, 5. august 2016

IMG 1473smallKære medlemmer

Det går stærk og pludselig er sommeren forbi og næste sæson banker på. Det første sæsonen byder på er:

 1. Esbjerg stafetten d. 16. august - løbet starter klokken 18.00, men vi mødes noget før, så holdene kan samles og ses hvem skifter med hvem. Hold øje med Facebook og hjemmesiden.
 2. Opstart af svømning på Vitaskolen og på UCSyd.
 3. Opstart af svømmeskolen.
 4. Esbjerg Kvindetriatlon.
 5. DGI Sydvest crossløb.

Der skal nok være noget, som jeg har glemt. Så hold altid øje med hjemmesiden. Måske har Mats i Ribe noget i ærmet.

Hvis du vil være til Esbjerg stafetten, så klik her. Tilmeldingen er gratis, hvis du vel og mærket løber i klubtøj. Tilmeldingsfristen er d. 7. august klokken 23.59. Der er plads til alle uanset løbeniveau og lige har 31 medlemmer tilmeldt sig til arrangementet.

Svømningen på Vitaskolen og UCSyd starter op i uge 32. Det er allerede på mandag. Vi har de samme svømmetider, som i foråret; dog mangler vi indtil videre tirsdag aften. Vi har livreddere, men der er brug for nye og flere, da enkelte er flyttet fra byen. Der er livredderprøve primo september.
Fordi jeg er kommet for sent i gang, mangler jeg nogle livreddere til uge 32. I skrivende stund har jeg valgt at aflyse lørdag eftermiddag og mangler fortsat livreddere til onsdag og til torsdag. Hold øje med træningsrubrikken på hjemmesiden.

Jeg skal lige høre træner-teamet om der er løb inden svømning på mandag klokken 18.00 - hold øje med hjemmesiden.

Vi starter op på ny sæson i vores svømmeskole og vi har brug for meget reklame og omtale om vores tilbud til børn om svømmeundervisning. Vi starter til september.
Som noget nyt har vi valgt at lave et hold for øvede svømmer, der vil svømme på 25 meter bane. Klik her for at læse mere om vores svømmeskole.

2015 09 20blaacykelNæste stævne i klubbens regi er Esbjerg Kvindetriatlon d. 18. september. I skrivende stund har vi 16 tilmeldte, så det ser lyst ud. Vi skal have flere af klubbens kvinder med; klik her for at tilmelde jer.
Der er også brug for mændene. I skal være official og kan svare på denne mail, hvis I vil hjælpe. Husk - har du været official til to af klubbens arrangementer i løbet af året, så inviterer formanden dig gratis med til årsfesten i januar.

Til sidst skal jeg nævne crossløbsserien med første løb allerede d. 17. september. Vi skal gerne vinde pokalen igen, så der er brug for din tilmelding. Klik her for at tilmelde dig. Du får syv løb for 150 kroner. Klubben giver et tilskud på 75 kroner.

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til alle, der har bakket op om svømningen i Nysø og specielt vores afsluttende arrangement d. 31. juli. Det var ærgerligt at vi måtte aflyse selve stævnet, men til gengæld fik en kanon fællestræning sammen med MTB-Esbjerg. MTB-Esbjerg var guider på MTB-ruten i grusgraven. Der var hvis flere multiatleter, som fik et par tricks med hjem.

Husk der er træning lørdag d. 6. august - Majbritt er livredder. 

Fortsat god sensommer, vi ses til træning
Kurt
Formand for multiatleterne


 

Fællestræning i Nysø søndag d. 31. juli kl. 10.00

Publiceret: fredag, 29. juli 2016

TraeningNysoe Kære medlemmer

Jeg må erkende, at vi har været elendige til fortælle om aflysning af DGI 1-2-tri i Nysø og om vores erstatningstilbud til medlemmerne af multiatleterne og af MTB-Esbjerg. Formændene skal have et kursus i brug af de sociale medier.

I stedet for vores cross-triatlon i Nysø søndag d. 31. juli, laver vi en fællestræning med et touch social aktivitet. Vi opstiller en skiftezone og laver en afmærkning af svømme, løb og cykelruten omkring målområdet. Afslutningsvis indvier vi MBT-Esbjergs nye grill. Det er en grillpølse og vand til frokost.

Programmet for fællestræningen er sådan cirka alt afhængigt af hvor mange vi bliver:
 • 10.00 Briefing om fællestræningen.
 • 10.15 Første start, hvor man svømmer tre runder.
 • 10.20 Anden start, hvor man svømmer to runder.
 • 11.00 Fælles afgang på cykel. Vi mødes uden for skiftezonen, da I skal træne skiftet. Det er tilladt at fortsætte, hvis I ønsker et sammenhængende træningspas. Vi cykler på den orange rute
 • 12.00 eller 12.30 alt afhængigt af hvad vi aftaler inden start - løber I to eller tre runder. Vi mødes igen uden for skiftezonen, da I skal træne skiftet. Det er igen tilladt at fortsætte fra cyklen direkte over i løb, hvis I ønsker et sammenhængende træningspas. Hver runde inkluderer et smut op på udkigsposten.
Der er ingen som siger, at I skal lave tre discipliner. Det er fuld tilladt at lave en eller to af eget valg. Skulle I have lyst til bare at kigge fobi, så kom. Det er Roustvej 106 i Varde (eller tæt på).
Jan Slot styrer suverænt, hvornår man så småt kan få lidt frokost. Mon ikke Jan starter op fra klokken 12.00.
Husk det hele er på eget ansvar og I skal have våddragter på for at svømme på tværs af søen. Vi har aflyst kajakker og kystlivreddere. Vi har kun os selv til passe på hinanden.
I må gerne tilmelde jer ved at svare på denne mail eller via den begivenhed, som Jan har slået op på Facebook.
Vi ses i Nysø på søndag klokken 10.00.
Hilsen
Kurt
Formand for multiatleterne

Hvad sker der lige nu

Publiceret: søndag, 17. juli 2016

Aalborg2Det kan godt være at sommeren er hen over os, men det betyder langt fra, at klubben og medlemmer ligger stille. Senest har klubben været godt repræsenteret i Aalborg ved både den kvarte og halve ironman. Først på sommerferien afviklede vi en afdeling af La Santa MTB-Cup. Det gik super godt og alle var tilfredse. Nørreskoven var pæn hård, når man skulle rundt 4 gange. Det næste, som står umiddelbart for døren, er DGI 1-2-tri i Nysø.

Sammen med MTB-Esbjerg og DGI arrangerer multiatleterne en cross triatlon ved Nysø i Varde. Det foregår d. 31. juli fra klokken 11.00. Du skal svømme en trekant i Nysø på ca. 500 meter, cykle 2 til 4 omgange på den orange rute og endelig løbe 2 til 3 omgange rundt om udkigsposten. Cyklingen er enten 10 eller 20 km, og løbet er enten 3200 eller 4800 meter. I skal nok få sved på panden. Der er væske på løberuten og i mål samt en grillpølse, når du har gennemført. Hjælperne får naturligvis ligeledes grillpølser og drikkevarer. Det er den perfekte træning til XTerra i Blåvand. Du får mulighed for at teste dit grej og din game plan på et overskueligt område. Klik her for at tilmelde dig til arrangementet.

Inden crosstriatlonen tilbyder multiatleterne og MTB-Esbjerg åben træning ved Nysø mandag d. 18. juli og 25. juli. Begge dage fra klokken 18.00 til 20.00. Vi regner med to hold, der starter henholdsvis klokken 18.00 og klokken 19.00. Multiatleterne står for svømning og løb, mens MTB-Esbjerg tager sig cykling. Kom ud og vær med. Det er den næstbedste træning op til XTerraen i Blåvand.

Der er et par ekstra nyttige oplysninger; nemlig

 1. Det er fortsat åben for tilmelding til Esbjerg Stafetten. Se klubmodulet.
 2. Vi åbner snart for tilmelding til DGI vinter crossløb. Klubprisen for deltagelse i alle løb i serien er til høring i bestyrelsen.
 3. I sommerferien er der svømning lørdag morgen fra klokken 8.00 til 10.00. Tjek hjemmesiden
 4. Svømningen på Vitaskolen og på UCSyd starter op fra d. 8. august (Der kommer en livredderplan snarest).
 5. Kvindetriatlon d. 18. september

Vi ses
Kurt
Formand for multiatleterne

Kalle2

Underkategorier