Indmeldelse

Publiceret: lørdag, 25. juli 2015

multiatleterne er en forening med en bred vifte af tilbud og aktiviteter, der henvender sig til børn og voksne. Foreningen har 2 afdelinger; motion og triathlon, samt en svømmeskole for børn samt et begynderhold for voksne i crawl.

Voksen begynderhold er tirsdag fra klokken 18.15 til 19.00 på Spangsbjergskolen. Det er instruktører fra svømmeskolen, som underviser. Klik her for at tilmelde dig.

Bemærk - grundet stor tilstrømning af nye medlemmer er der lukket for nye medlemmer om mandagen i motions og triathlonafdelingen indtil videre. Nye medlemmer kan svømme onsdag fra klokken 19.30 til 20.30 (begrænset), torsdag fra 19.00 til 21.00 samt lørdag i anden time. Om torsdagen er pladsen i første time begrænset. Der er masser af plads i anden time.

Svømmeteamet fastlægger d. 13. september hvornår vi har fokus på nybegyndere eller andre, der er tæt på. Lige nu vil det være en fordel, hvis nybegynder kommer i anden time om mandagen og anden time om onsdagen.

Hvis du ønsker et medlemskab af foreningen, skal du indmelde dig via vores klubmodul. Indmeldelse sker i 2 trin.

  1. Oprette en profil i klubmodulet med dine personlige oplysninger. Har du allerede en profil, så kan du gå til trin 2.
  2. Vælge og betale kontingent til den afdeling, som du vil være med af. Du skal vælge Triathlon, hvis du skal bruge en licens til stævner eller gerne vil støtte det arbejde, som Dansk Triathlon Forbund udfører for triathlonsporten.
 

Foreningen har følgende kontingentsatser:

Motionsafdeling (samt svømmeskole for børn):

  • Op til 17 år: 75 kr.
  • 18-99 år: 200 kr.
  • 18-24 år: under uddannelse: 150 kr.

Triathlon

  • op til 17 år: 75 kr.
  • 18-99 år: 300 kr.
  • 18-24 år: under uddannelse: 200 kr.

Bemærk at kontigentet er 365 dages kontingent. Hvis du melder dig ind 3. marts, så opkræver klubmodulet først nyt kontingent d. 3. marts næste år.

Indmeldelse i Triathlon-afdelingen
Klik her for at indmelde dig i vores triathlonafdeling.
Har du ikke mulighed for, at betale med VISA/DANKORT,
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vores kasserer finder frem til en anden måde at betale på.
Indmeldelse i Motion-afdelingen
Klik her for at indmelde dig i vores motionsafdeling.
Har du ikke mulighed for, at betale med VISA/DANKORT,
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vores kasserer finder frem til en anden måde at betale på.
Visninger: 3348